Actualitzat 19/11/2024 16:04

Albert Puxan, nou president d'Alimentaria FoodTech

El nou president d'Alimentaria FoodTech, Albert Puxan
FIRA DE BARCELONA

Substitueix Llucià Casellas i la pròxima edició del congrés se celebrarà el 2026

BARCELONA, 19 nov. (EUROPA PRESS) -

El consell d'administració de Fira de Barcelona ha aprovat nomenar l'actual director general de l'empresa Mimasa Washing Technologies, Albert Puxan, com a nou president d'Alimentaria FoodTech, informa en un comunicat aquest dimarts.

Puxan substitueix Llucià Casellas, "qui va exercir aquesta responsabilitat durant les últimes cinc edicions del saló de referència nacional per a la maquinària, equipament i ingredients de la indústria agroalimentària".

El comitè organitzador del saló, del qual Puxan és membre des del 2009, ha donat suport a la seva designació "per la transversalitat i la internacionalitat de l'empresa que lidera, en línia amb la proposta de valor" del saló.

Puxan ha reconegut la feina de Casellas i ha rebut el càrrec amb "il·lusió per acompanyar un dels sectors més potents d'Espanya, com és l'agroalimentari".

El congrés, que es fa cada 3 anys, se celebrarà el 2026 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, a l'Hospitalet de Llobregat, i el 2023 va aplegar uns 360 expositors de 20 països i prop de mil marques.