Publicat 16/12/2024 15:19

Caprabo i la Federació Catalana DOP-IGP celebren la Jornada del Torró d'Agramunt (Lleida)

Moment de la jornada gastronòmica
DAVID AIROB - CAPRABO

BARCELONA 16 des. (EUROPA PRESS) -

Caprabo i la Federació Catalana DOP-IGP han dut a terme aquest dilluns la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat del Torró d'Agramunt (Lleida), que té segell d'Indicació Geogràfica Protegida (IGP), al supermercat de la companyia a l'Illa Diagonal de Barcelona.

L'esdeveniment ha ofert un 'showcooking' degustació amb receptes elaborades sobre la base del torró, de la mà del cuiner Sergi Aritzeta, del restaurant 'El Truc' d'Agramunt, que ha elaborat un menú de tres plats.

La jornada s'emmarca en el Programa de Proximitat per Comarques de Caprabo, que té com a objectiu posar en valor els "productes pròxims, de qualitat i de temporada".