BARCELONA 5 març (EUROPA PRESS) -
Caprabo preveu una "temporada favorable" en les vendes de carxofa i calots, dos dels productes de proximitat i de temporada amb més tradició de consum a Catalunya entre els mesos d'octubre i abril.
Segons un comunicat d'aquest dimarts de la companyia, les vendes de carxofa a Caprabo s'han incrementat en un 25% en els tres primers mesos de la temporada, que es va iniciar el passat mes d'octubre i que dura fins al maig.
El 80% de la carxofa que comercialitza la cadena té el seu origen a Catalunya, principalment a la Cooperativa Agrria Santboiana, de Sant Boi de Llobregat, i a Kopgav Agro, de Gav i Viladecans (Barcelona).
La venda de calots a Caprabo, que comena al novembre i acaba a l'abril, s'ha mantingut estable en comparació amb la temporada de l'any passat.
El 100% de calots que es comercialitza als supermercats de Caprabo procedeix de Catalunya, principalment de la cooperativa de la Tordera i del Camp de Tarragona.
El responsable de producció de proximitat de Caprabo, Fernando Tercero, ha explicat que la carxofa i els calots que venen "són dos dels productes més emblemtics i amb millor acolliment" per part dels clients.